White Thursday ali Beli četrtek. Najboljša odločitev vsakega podjetnika!

Ko se množice zgrinjajo k nakupom ob Črnem petku, mi izbiramo drugačno pot!

Naša pot je označena z Belim četrtkom. White Thursday, 23. november 2023. To je dan, ki nas opominja na odgovornost do okolja in nas spodbuja, da dajemo prednost izdelkom in storitvam iz okolju prijaznih virov.

V Optiprintu zagovarjamo trajnostni razvoj. Prizadevamo si k optimiziranju delovnih procesov v podjetjih na trajnostni način delovanja. Podjetjem nudimo celovito upravljanje papirnega poslovanja z brezskrbnim najemom tiskalnikov. Pri nas ne gre samo za najem naprave – gre za celovito rešitev, kjer prevzamemo skrb za vaš tiskalnik. Ta vključuje redno vzdrževanje, preventivne preglede, tehnično podporo na daljavo ter odziven lokalni servis.

Posebnost naše storitve je inovacija neskončne kartuše, ki omogoča do 50-krat večji obseg natisnjenih izpisov, kot bi jih tiskalnik uspel natisniti  s standardnimi kartušami. Prihranili smo preko 5 milijonov odpadnih kartuš! Naši ink-jet tiskalniki pa so energetsko učinkoviti, kar pomeni, da porabljajo manj električne energije. Optiprintov poslovni model temelji na načelih krožnega gospodarstva, ki se zavzema za dolgoročno uporabnost proizvodov in ponovno uporabo materialov. Elemente krožnega gospodarstva smo vpeljali v skoraj vse procese in pridobili okoljski certifikat ISO 14001. S standardom dokazujemo našo odgovornost do okolja in spodbujamo podjetja, da izbirajo izdelke in storitve, ki izvirajo iz okolju prijaznih virov.

V okviru White Thursday akcije poudarjamo našo zavezanost k trajnosti. Nudimo vam 15% popust pri najemu tiskalnika, kar pomeni prihranek za vaše podjetje. Poleg tega pa vam zagotavljamo dodatno IT tehnično podporo (za vzpostavitev omrežja, diagnostiko in uporabo programskih orodij), ki bo skrbela za vašo popolno brezskrbnost.

S tem vam želimo omogočiti, da se osredotočite na svoje ustvarjalne ideje in projekte, medtem ko mi prevzamemo odgovornost za tehnične podrobnosti.

Pridružite se nam pri White Thursday akciji, ko bomo proslavili čistost belega papirja, okoljsko ozaveščenost in brezskrbno tiskanje.

Skupaj gradimo boljšo prihodnost!

»Z Optiprintom smo zelo zadovoljni, še posebno se nam dopade koncept neskončne barvne kartuše. Tiskamo lahko ogromno. Še posebno pa nam je všeč, da je tiskanje ugodno, barvno in kvalitetno. …«

Irena Upelj, ravnateljica Vrtca Otona ŽupančičaKoncept neskončne barvne kartuše

Storitev, ki jo opravljajo v podjetju Optiprint je cenovno in časovno zelo učinkovita. V našem podjetju so prevzeli vsa dela glede postavitve, inštalacij, izobraževanja in pomoči uporabnikom. Tako, da so zelo razbremenili naš IT oddelek. Zelo priporočam!

Dejan Ledinek, Slorest d.o.o.Razbremenili IT oddelek

Z Optiprintovo storitvijo smo si občutno znižali stroške. Smo na varni strani nemotenega dela v pisarni, saj imamo IT podporo in odzivn servisno službo. Smo na strani ekologije, zato podpiramo podjetja z ekološkimi rešitvami.

Anica Vozel, Komunala Zagorje d.o.o.Podpiramo ekološke rešitve

White Thursday, trajnostni in beli četrtek prinaša posebne ugodnosti!

Ne zamudite Optiprintove priložnosti

Izkoristite novembrsko ponudbo in oddajte povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite Beli četrtekali White Thursday’.

O ponudbi se lahko dogovorite z Optiprintovimi prodajnimi svetovalci tudi po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si. V elektronskem sporočilu pripišite zadevo Beli četrtekali White Thursday’.

* Pogoji akcije »Beli četrtek ali White Thursday« so navedeni tukaj. Ponudba 15% popust na najem tiskalnika + osnovna IT podpora v okviru novembrske akcije velja od 6.11.2023 do 30.11.2023 za najem nove ali dodatne multifunkcijske naprave. Specifikacija in cenik za dodatne IT storitve se nahaja tukaj