Skip to main content

Brezskrben, prilagodljiv in enostaven najem printerja na Notranjskem.

Izkusite udobje brezskrbnega tiskanja v Postojni!

Zakaj je Optiprint prava odločitev? Ker smo vaš LOKALNI PARTNER.

Za vas skrbi SPEJS d.o.o..

Največja prednost Optiprintovega najema je brezskrbnost vašega tiskanja. Za vse to poskrbi lokalna ekipa, katere cilj je, da vaš tiskalnik ali multifukcijska naprava deluje nemoteno.

Optiprint deluje na podlagi franšiznega poslovnega modela. To pomeni, da se storitev poslovnega najema tiskalnikov izvaja na enak način po celi Sloveniji. Le tako vam lahko nudi brezskrbno storitev tiskanja, kopiranja in skeniranja. Ves čas najema printerja sta vam na voljo vaša lokalna profesionalna servisna podpora na terenu in tehnična pomoč na daljavo, ki zagotavljata vašo nemoteno uporabo tiskalnika.

V Primorsko-notranjski regiji za vaš najem tiskalnika skrbi podjetje SPEJS d.o.o. in je poleg Optiprint storitev specializirana za računalništvo in informatiko.

SPEJS d.o.o. pokriva kraje Ilirska Bistrica, Postojna, Loška dolina, Cerknica in Bloke z okolico.

Barvno = črno-belo

Izenačena cena barvnih in črno-belih izpisov

Prihranek časa

Razbremenitev zaposlenih z odzivno servisno podporo

Brezplačen preizkus

Brezplačna možnost testiranja tiskalnika ali multifunkcijske naprave

Pregled nad stroški tiskanja

S fiksno mesečno najemnino do boljšega pregleda nad stroški

Ekološka rešitev

Z lastnim razvojem zmanjšujemo število odpadnih kartuš

Zanesljiv partner doma in v tujini

Prisotnost v celotni Sloveniji in 5 državah širše Adriatic regije

Barvno = črno-belo

Izenačena cena barvnih in črno-belih izpisov

Prihranek časa

Razbremenitev zaposlenih z odzivno servisno podporo

Brezplačen preizkus

Brezplačna možnost testiranja tiskalnika ali multifunkcijske naprave

Pregled nad stroški tiskanja

S fiksno mesečno najemnino do boljšega pregleda nad stroški

Ekološka rešitev

Z lastnim razvojem zmanjšujemo število odpadnih kartuš

Zanesljiv partner doma in v tujini

Prisotnost v celotni Sloveniji in 5 državah širše Adriatic regije

SPEJS d.o.o., Viharjeva cesta 35, 6250 Ilirska Bistrica

Info: 📞 031 288 488  📧 prodajaib@optiprint.si 

Servis: 📞 041 417 447  📧 servisib@optiprint.si 

KONTAKT

Naše številke govorijo za nas

6000

oddanih tiskalnikov

4100

zadovoljnih strank

10

letna tradicija najema tiskalnikov

Optiprint najem tiskalnika Notranjska

Postojna z okolico

Optiprintov najem tiskalnika zagotavlja optimizacijo operativnih stroškov povezanih s tiskanjem, printanjem, kopiranjem in skeniranjem v vašem podjetju. Storitev vključuje analizo printanja in optimizacijo tiskanja, kopiranja in skeniranja. Obenem pa vam Optiprint prodajni svetovalci svetujejo glede izbire ustreznega paketa (Opti S, Opti M, Opti L).

Kaj vključuje najem? Najem printerja vključuje profesionalni printer, multifunkcijsko napravo ali kopirni stroj z visoko hitrostjo printanja, tiskanja, kopiranja in skeniranja, namestitev printerja, vzdrževanje printerja, tehnično vzdrževanje in posodobitve printerja, servis printerja in vse rezervne dele. Storitev vključuje celostno tehnično podporo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu povečini razreši še isti dan. Lokalna ekipa za vas poskrbi, da nikoli ne boste ostali brez tiskalnika.

Za kartuše vam ni potrebno skrbeti, saj je v najem tiskalnika vključena neskončna kartuša.

Prepričajte se o brezskrbnosti Optiprintove storitve in jo preizkusite. Brezplačno. Oddajte naročilo za neobvezujoč brezplačni preizkus printerja ali tiskalnika, multifunkcijske naprave ali kopirnega stroja tukaj.

BREZPLAČNI PREIZKUS

Optiprintu ponujamo široko ponudbo tiskalnikov vse od enostavnih printerjev do multifunkcijskih naprav, od A4 in A3 tiskalnikov do velikih kopirnih strojev.

Ponudba tiskalnikov:

  • najem printerja ali najem tiskalnika
  • najem multifunkcijskega tiskalnika
  • najem laserskega tiskalnika
  • najem kopirnega stroja

V zgolj 3 korakih do izračuna!  Vas zanima strošek najema tiskalnika? Pridobite informativni izračun ponudbe in si zagotovite rešitev za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.

V 3 KORAKIH DO IZRAČUNA

Naša rešitev za boljši jutri

Naš lasten razvit sistem zalogovnikov omogoča tiskalnikom neprekinjen dotok črnila, s čimer drastično zmanjšujemo število odpadnih kartuš in tonerjev. Inovativna rešitev tiska strankam omogoča, da natisnejo do 40.000 barvnih kopij, preden tiskalniku začne primanjkovati barve.

Zaradi našega izpopolnjenega franšiznega modela so poslovni partnerji, ne glede na njihovo lokacijo in organizacijo poslovanja, deležni enake visoko kakovostne storitve. Naša misija je, da imajo uporabniki z nami odlično izkušnjo brezskrbnega tiska.

Najem tiskalnika celje

OPTIPRINT – Nov standard tiskanja, kopiranja in skeniranja.

Za vas nudimo brezskrbno storitev tiskanja in skeniranja, kar pomeni, da vam ni potrebno skrbeti za nič drugega kakor vsebino tiskanja.

Neskončna kartuša. Inovacija, ki barvno tiskanje omogoča vsakomur.

Ključna ideja Optiprinta je približati kvalitetno barvno tiskanje vsakemu uporabniku. V Optiprintu smo razvili inovacijo neskončne barvne kartuše, ki v zalogovniku hrani toliko črnila, da lahko natisne do 40.000 barvnih kopij. V Optiprintu smo zaradi inovacije neskončne barvne kartuše uspeli znižani stroške barvnega tiskanja in ga izenačiti s črno-belim. Tako smo ugodili začetnemu poslanstvu in barvno tiskanje omogočili vsakomur.

Svet ekološkega barvnega tiskanja v poslovanju.

Optiprintova inovacija neskončne barvne kartuše uporabniku omogoča svobodo tiskanja. Uporabnik natisne kar do 40.000 barvnih izpisov brez ene same menjave  kartuše. Ob primanjkljaju črnila v kartuši, Optiprintov serviser obišče stranko in črnilo samo dopolni. Zaradi dopolnjevanja smo uspeli podaljšati življenjsko dobo kartuše ter s tem temeljito zmanjšati število odpadnih kartuš in tonerjev. V desetih letih smo uspeli prihraniti več kot 3.820.000 kartuš ter z recikliranjem postali pomemben člen slovenskega krožnega gospodarstva.

Od neskončne kartuše do celovitega upravljanja tiskanja.

Celovito upravljanje storitev tiskanja (krajše MPS, ang. managed print services) je Optiprintova storitev, ki podjetjem ponuja znižanje operativnih stroškov tudi do 30%. Namesto visoke investicije v nakup tiskalnika, podjetja storitev enostavno najamejo in optimizirajo stroške. Strošek najema je vsak mesec fiksen in vključuje vse za brezskrbno tiskanje. V strošek najema je vštet tiskalnik, namestitev tiskalnika, njegovo vzdrževanje, servisiranje in menjave vseh rezervnih delov. Rešitev vključuje neskončno barvno kartušo in tudi vse stroške, ki so zajeti v dopolnjevanje kartuše. Tako podjetju ni potrebno skrbeti za čisto nič razen za vsebino tiskanja.

Najem tiskalnika je odlična rešitev za podjetja, izobraževalne institucije in vse, ki potrebujejo brezskrbnost pri tiskanju, kopiranju in skeniranju. Vaša skrb je vsebina tiska, za vse ostalo poskrbimo mi!

Prisotnost po vsej Sloveniji. Lokalni serviser le korak stran.

Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? Je to mogoče? Ena izmed največjih konkurenčnih prednosti Optiprinta je lokalna prisotnost ki ponuja visoko odzivnost in razvoj osebnega odnosa z uporabniki. Optiprint deluje na podlagi franšiznega poslovnega modela in nudi storitev brezskrbnega tiskanja v vseh regijah po Sloveniji. Ne glede na lokacijo in organizacijo poslovanja, so uporabniki deležni kakovostne storitve svetovanja glede naprave in paketa, ki bi bila najbolj ustrezna. Lokalni serviser pa poskrbi, da bo naprava nameščena. V primeru dodatnega svetovanja glede IT storitev ali servisa printerja, se obrnite na lokalnega podpornika. Ta vam bo z veseljem svetoval glede ustrezne rešitve in poskrbel, da bo tiskalnik nemoteno deloval.

Inovacija, ki se vztrajno širi na tuje trge.

Razvoj uspešnega poslovnega modela je zbudil zanimanje tudi v tujini. Optiprintova storitev brezskrbnega tiskanja in neskončne barvne kartuše se je razširila najprej na območje celotne Hrvaške, v Bosno in Hercegovino, Srbijo, Italijo in Romunijo.

Brezplačni preizkus tiskalnika

Optiprint je sinonim za brezskrbno izkušnjo tiskanja, kopiranja in skeniranja. V podjetju verjamemo v kakovostno storitev, zato vam ponujamo popolnoma neobvezujoč preizkus tiskalnika ali multifunkcijske naprave. O brezskrbnosti se prepričajte trudi vi in preizkusite našo storitev. Preizkus je brezplačen in vsebuje neskončno barvno kartušo.

BREZPLAČNI PREIZKUS

Portfelj tiskalnikov, multifunkcijskih naprav in kopirnih strojev

Optiprint storitev v svoj portfelj najema printerjev vključuje sledeče:

Multifunkcijske naprave:

HP OfficeJet  MFN 8710, HP OfficeJet  MFN 8600, HP OfficeJet  MFN 8610, HP OfficeJet  MFN 86200, HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format printer All-in-One, HP PageWide Multifunction printer 477, HP PageWide Multifunction printer 377, EPSON 5790.

Laserske naprave in printerje:

Brother HL-L5100 DN, Brother DCP- L5500 DN

Samostoječe kopirne stroje

Konica Minolta Bizhub 544, Konica Minolta Bizhub 360, Konica Minolta Bizhub 280

Uporabniki se lahko odločajo o paketih in o napravi hkrati. Prodajni svetovalci vedno svetujejo o ustreznosti in funkcionalnosti naprave. Vsekakor pa vsak paket vključuje multifunkcijsko napravo za dinamično delovno okolje, neskončne kartuše, barvno tiskanje (opcijsko tudi črno-belo v sklopu laser programa), neomejeno skeniranje – določene naprave omogočajo skeniranje na mail, pomoč na daljavo (on-line), servisne preglede in intervencije, rezervne dele in popravila naprave, menjava tiskalnika v primeru okvare, osnovno in dodatno izobraževanje uporabnikov (po dogovoru tudi na lokaciji), preventivne servisne preglede, celostno svetovanje in optimizacija tiskanja, kopiranja in skeniranja, svetovanje glede osnovnih IT rešitev (po dogovoru).