Se vam kdaj zgodi, da morate v službi v zadnjem hipu opraviti še toliko obveznosti? 

… pripraviti dokumentacijo, kopirati račune, poročila ali specifikacije…

… in kot nalašč se vam pripeti zagozditev papirja v tiskalniku!

Brez skrbi … ni vam treba izkusiti nepotrebnega stresa. Vse, kar potrebujete, je umirjenost in osredotočenost na razrešitev izziva!

Moramo se zavedati, da nam kljub brezhibnemu delovanju tiskalnika, občasna zagozditev papirja skorajda ne uide. Gre za mehansko težavo, ki je velikokrat odvisna od kakovosti papirja. Včasih je dovolj, da odstranite zagozden ali zmečkan list, včasih pa zaplet vendarle ostane nekoliko večja preglavica.

V namen informiranja vam spodaj predstavljamo kratek pregled, kaj storiti in kako si pomagati, ko se vam pripeti nezgoda z zatikanjem papirja.

Vaš Optiprint vodič

Zastoji zatikanja papirja se največkrat pojavijo na naslednjih mestih:

  • Predal za papir 1
  • Leva vratca tiskalnika

1. Predal za papir 1

Na levi strani naprave izvlecite predal za papir 1 (zatič spodaj, pod malo puščico, fotografija številka 1). Nato previdno izvlecite zagozden papir, pri tem pa pazite, da ga ne trgate v nadalje. Pomembno je, da noben delček ne ostane zagozden v notranjosti naprave.

2. Leva vratca tiskalnika

Odprite vratca na levi strani (zatič zgoraj, pod malo puščico, fotografija številka 2). Previdno izvlecite zagozden papir. Tudi pri tem pazite, da papirja ne trgate v nadalje. Če se le da, odstranite vse delce, ki so ostali v notranjosti naprave.

V kolikor vam papirja vendarle ni uspelo odstraniti ali se vam zdi, da bi ob razreševanju tiskalnik poškodovali, se obrnite na nas. Naš servisni oddelek pokličite na telefonsko številko 070 708 400 ali 070 393 830. Elektronsko sporočilo nam lahko pošljete na servis@optiprint.si.

Optiprint odzivni serviserji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč!

Optiprint hiter in učinkovit servis

V več kot 95 % primerov rešimo servisne posege v enem delovnem dnevu. Naši prijazni in učinkoviti serviserji pa težave največkrat razrešijo v štirih urah od prijavljene težave.

Z usposobljeno tehnično ekipo se odzivamo z veliko hitrostjo in vam tako zagotavljamo nemoteno poslovanje po vsej Sloveniji.

Za več informacij glede Optiprintovih lokacij, preverite tukaj.

Zagotavljanje brezskrbnega tiskanja je naše poslanstvo, vaše zadovoljstvo pa je nagrada za naše delo.