September prinaša konec poletnih počitnic, začetek šolskega leta in vrnitev na delovna mesta.

Ne glede na to, ali nam je všeč ali ne, poletje počasi odhaja in vrnili smo se v ustaljene urnike. Vrnitev v hiter tempo življenja, ki s seboj prinaša neštete nove obveznosti. Obilica dela in priprav vzbuja povečan stres med zaposlenimi. Zato je ključno, da pisarne delujejo nemoteno in brez organizacijskih zapletov. In ko govorimo o optimalnem delovanju pisarne, je ena od pomembnih komponent zagotovo tiskalnik. Vsakodnevno tiskanje vsebin je nepogrešljivi element poslovanja, vendar se marsikateri podjetje želi izogniti nepotrebnemu bremenu, ki ga prinaša lastništvo tiskalnika.

V podjetju Optiprint nudimo najem tiskalnikov s katerim se boste izognili vseh skrbi s tiskalnikom, hkrati pa boste prihranili dragocen čas in denar. V celoti prevzamejo skrb za tiskalnik, kar razbremeni zaposlene v vašem podjetju. Cilj je, da vaša pisarna deluje brezhibno, medtem, ko bo vaš tiskalnik vedno pripravljen za vaše potrebe.

Nič več vzdrževanja tiskalnika in nakupovanja kartuš.

Optiprintovo celovito upravljanje tiskanja podjetjem zniža operativne stroške tiskanja vsaj za 30%. Kako je to mogoče? V storitev najema tiskalnika so vključeni tudi vzdrževanje tiskalnika, vsi rezervni deli in barvne kartuše. Storitev vključuje celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan.

Strošek printanja je fiksni in vsak mesec isti.

Optiprint najem tiskalnika predstavlja fiksni mesečni strošek in se ne spreminja. To pomeni, da je podjetje brez skrbi glede porabe sredstev, saj je vsak mesec račun za printanje isti. Ne glede na to, koliko se je printalo ter, ali se je printalo barvno ali črno-belo. Tako je podjetniku lažje predvideti stroške in jih načrtovati. Vas zanima več? Preverite pakete Opti S, Opti M, Opti L.

Optiprintova ekipa vas nikoli me bo pustila na cedilu.

Optiprintov najem tiskalnika nudi popolno brezskrbnost in uporabnika razreši vseh obveznosti povezanih s tiskalnikom. Za vaš tiskalnik skrbi Optiprintova ekipa, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Optiprintovi prijazni svetovalci vam nudijo tehnično pomoč na daljavo, nasmejani lokalni serviserji pa še isti dan razrešujejo izzive na terenu. Optiprintov najem je enostaven: Optiprintovi serviserji vam vam pripeljejo tiskalnik z barvnimi kartušami, ga priklopijo,  povežejo v omrežje in že ste pripravljeni na brezskrbno barvno tiskanje, kopiranje in neomejeno skeniranje.

Optiprint pokriva celotno Slovenijo. Vaš lokalni serviser je le korak stran.

Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? Ena izmed največjih konkurenčnih prednosti Optiprinta je lokalna prisotnost, ki ponuja visoko odzivnost in razvoj osebnega odnosa z uporabniki. Optiprint nudi storitev brezskrbnega tiskanja v vseh regijah po Sloveniji. Ne glede na lokacijo in organizacijo poslovanja so uporabniki deležni kakovostne storitve nameščanja in servisiranja s strani lokalnega serviserja.

Septembrska akcija: podjetja, dobrodošla nazaj!

Naj bo vrnitev v delovno okolje čim lažja, delo v pisarni pa naj bo potekalo brez zapletov. Odločite se za celovito rešitev upravljanja tiskanja, ki nudi brezskrbnost uporabe tiskalnika. Pridružite se septembrski akciji in izkoristite posebno ponudbo – 20% popust na najem tiskalnika. Z najemom tiskalnika boste prihranili čas in denar, obenem pa boste tiskali vse za nemoteno delo.

Da bo vstop v novo poslovno obdobje čim lažje, vam nudimo 20% popust ob sklenitvi pogodbe o najemu  multifunkcijske naprave v septembru 2023.

Akcija  “Podjetja, dobrodošla nazaj”  vključuje:

  • ✅   20% popust pri najemu multifunkcijskega tiskalnika ob sklenitvi pogodbe v mesecu septembru 2023 (Opti S, Opti M ali Opti L)
  • ✅   7-dnevni brezplačni preizkus tiskalnika
  • ✅   neskončno barvno kartušo
  • ✅   dostavo in namestitev tiskalnika
  • ✅  lokalno servisno podporo na terenu
  • ✅  tehnično pomoč na daljavo
  • ✅   barvno tiskanje in kopiranje
  • ✅   neomejeno skeniranje
  • ✅   skeniranje na mail, Wi-Fi in USB povezavo
  • ✅   recikliranje in ekološko komponentno.

Ne zamudite septembrske priložnosti

Izkoristite septembrsko akcijo in oddajte povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite ‘september’.

O ponudbi se lahko dogovorite z Optiprintovimi prodajnimi svetovalci tudi po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si. V elektronskem sporočilu pripišite zadevo ‘september’.

Želimo vam uspešno vrnitev v poslovanje.

*Pogoji akcije »Podjetja, dobrodošla nazaj« so navedeni tukaj.

** Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.9.2023 za najem dodatne multifunkcijske naprave.