najem_tiskalnika_stopimo_skupaj_poletno-brezplačno_tiskanje_in_skeniranje_za_mikro_podjetja_OPTIPRINT

Letošnje leto si bomo zagotovo zapomnili po izbruhu korona virusa. Negotova situacija ima velik vpliv na poslovanje podjetij. Med bolj ranljiva sodijo mikro podjetja, za katera smo v podjetju Optiprint pripravili posebno ponudbo.

Mikro podjetja, kako vam lahko priskočimo na pomoč?

Čas karantene in poslovnega mirovanja sta vnesla negotovost, saj sleherni dan izostanka z dela predstavlja škodo. Vseeno se poslovanje vrača v ustaljene tirnice s posebnimi prilagoditvami in zahteva posebno pozornost.

Mala in mikro podjetja predstavljajo steber slovenskega gospodarstva. Ravno mikro podjetja pa so se zmožna gibljivo vesti ter se agilno prilagajati spremembam v okolju. Odgovornost sloni tudi na nas, da jim po svojih zmožnostih omogočimo lažji prehod.

Stopimo skupaj in si pomagajmo! Optiprintova pomoč mikro podjetjem

V Optiprintu smo se zavzeli za mikro podjetja, saj jih želimo podpreti in jim omogočiti karseda prijeten prehod v tok ustaljenega poslovanja. Zato smo pripravili ponudbo ‘MAKSI-MIKRO’, v kateri ponujamo brezplačno in brezskrbno barvno tiskanje ter skeniranje v času začetka šole, septembra 2020.

Z namenom pomoči mikro podjetjem ponujamo priložnost barvnega tiskanja in neomejenega skeniranja. Tako bo strošek profesionalne in brezhibno natisnjene dokumentacije ter promocijskih predstavitev praktično ničeln. Vstopni korak k potencialnemu sodelovanju in pridobivanju novega posla pa nekoliko lažji.

MAKSI-MIKROje akcija, ki ponuja maksimalno ugodnost za mikro podjetja ob brezplačnem koriščenju Optiprint tiskalnikov septembra 2020!

Kaj pridobite? Optiprint multifunkcijsko napravo z neskončno kartušo ter brezskrbno, brezplačno in kakovostno barvno tiskanje in neomejeno skeniranje, ki pokriva:

  • ✅ Multifunkcijsko napravo,
  • ✅ Vključene neskončne kartuše,
  • ✅ Brezplačno dostavo in namestitev,
  • ✅ Brezplačno koriščenje Optiprint storitev septembra 2020,
  • ✅ Barvno tiskanje in kopiranje,
  • ✅ Neomejeno skeniranje,
  • ✅ Skeniranje na mail, Wi-fi in USB povezavo,
  • ✅ Celostno podporo in brezplačni servis,
  • ✅ Darilo: zavoj kakovostnega papirja.

Pridobitev Optiprint brezplačnega poletnega barvnega tiskanja in skeniranja je omogočena slovenskim mikro podjetjem. Vse, kar morate storiti, je, da:

  • oddate povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite ‘MAKSI-MIKRO SEPTEMBER’ ali
  • nas kontaktirate in se z našimi prodajnimi svetovalci neposredno dogovorite po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si.

Zagotovite si zeleni scenarij s septembrskim brezskrbnim in brezplačnim barvnim tiskanjem in skeniranjem!

* Akcija velja za vse NOVE in OBSTOJEČE stranke v primeru najema novega tiskalnika
** Akcija velja le za ink-jet in pagewide tiskalnike
*** Akcija velja od 1.9.2020 do 30.9.2020 ob pogoju vezave za 2 leti
**** Brezplačen test je popolnoma neobvezujoč in se koristi pred sklenitvijo vezave