najem_tiskalnika_stopimo_skupaj_poletno-brezplačno_tiskanje_in_skeniranje_za_mikro_podjetja_OPTIPRINT

Letošnje leto si bomo zagotovo zapomnili po izbruhu korona virusa. Negotova situacija ima velik vpliv na poslovanje podjetij. Med bolj ranljiva sodijo mikro podjetja, za katera smo v podjetju Optiprint pripravili posebno ponudbo.

Mikro podjetja, kako vam lahko priskočimo na pomoč?

Čas karantene in poslovnega mirovanja sta vnesla negotovost, saj sleherni dan izostanka z dela predstavlja škodo. Vseeno se poslovanje vrača v ustaljene tirnice s posebnimi prilagoditvami in zahteva posebno pozornost.

Mala in mikro podjetja predstavljajo steber slovenskega gospodarstva. Ravno mikro podjetja pa so se zmožna gibljivo vesti ter se agilno prilagajati spremembam v okolju. Odgovornost sloni tudi na nas, da jim po svojih zmožnostih omogočimo lažji prehod.

Stopimo skupaj in si pomagajmo! Optiprintova pomoč mikro podjetjem

V Optiprintu smo se zavzeli za mikro podjetja, saj jih želimo podpreti in jim omogočiti karseda prijeten prehod v tok ustaljenega poslovanja. Zato smo pripravili ponudbo ‘MAKSI-MIKRO’, v kateri ponujamo brezplačno in brezskrbno barvno tiskanje ter skeniranje v času poletnih mesecev, torej julija in avgusta 2020.

Z namenom pomoči mikro podjetjem ponujamo priložnost barvnega tiskanja in neomejenega skeniranja. Tako bo strošek profesionalne in brezhibno natisnjene dokumentacije ter promocijskih predstavitev praktično ničeln. Vstopni korak k potencialnemu sodelovanju in pridobivanju novega posla pa nekoliko lažji.

MAKSI-MIKROje akcija, ki ponuja maksimalno ugodnost za mikro podjetja ob brezplačnem koriščenju Optiprint tiskalnikov skozi celo poletje 2020! Ob brezplačnem poletnem koriščenju naše storitve vam pripada tudi popolnoma neobvezujoče testno obdobje.

Kaj pridobite? Optiprint multifunkcijsko napravo z neskončno kartušo ter brezskrbno, brezplačno in kakovostno barvno tiskanje in neomejeno skeniranje, ki pokriva:

 • ✅ Multifunkcijsko napravo,
 • ✅ Vključene neskončne kartuše,
 • ✅ Brezplačno dostavo in namestitev,
 • ✅ Brezplačno koriščenje Optiprint storitev celo poletje 2020,
 • ✅ Barvno tiskanje in kopiranje,
 • ✅ Neomejeno skeniranje,
 • ✅ Skeniranje na mail, Wi-fi in USB povezavo,
 • ✅ Celostno podporo in brezplačni servis,
 • ✅ Darilo: zavoj kakovostnega papirja.

Pridobitev Optiprint brezplačnega poletnega barvnega tiskanja in skeniranja je omogočena slovenskim mikro podjetjem. Vse, kar morate storiti, je, da:

 • oddate povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite ‘MAKSI-MIKRO’ ali
 • nas kontaktirate in se z našimi prodajnimi svetovalci neposredno dogovorite po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si.

Zagotovite si svoj val poletnega in brezskrbnega barvnega tiskanja in skeniranja!

* Akcija velja za vse NOVE in OBSTOJEČE stranke v primeru najema novega tiskalnika
** Akcija velja le za ink-jet in pagewide tiskalnike
*** Akcija velja od 1.7.2020 do 31.8.2020 ob pogoju vezave za 2 leti
**** Brezplačen test je popolnoma neobvezujoč in se koristi pred sklenitvijo vezave