Optimalno tiskanje s START, TOP in OPTI paketi!

Tiskanje običajno predstavlja visok strošek v podjetju. Nakup kartuš, servis tiskalnika, nakup novega tiskalnika… V Optiprintu smo ta način razmišljanja spremenili. Podjetjem nudimo svetovanje glede ustreznosti in izbora tiskalnika ali multifunkcijske naprave. Prav tako na določenih delovnih mestih optimiziramo stroške tiska. V večjih pisarnah se podjetja pogosto odločajo  za kombinacijo najema različnih naprav, kot so kopirni stroji, multifunkcijske naprave in enostavni tiskalniki. Manjša podjetja pogosto stremijo k najemu zmogljivejše multifunkcijske naprave, ki nudi več funkcionalnosti v isti napravi.

Temu primerno v Optiprintu prilagajamo storitev ter v osnovi ponujamo tri pakete najema: paket START, paket TOP in paket OPTI.

Optimizacija z dovršeno storitvijo najema tiskanja

V Optiprintu smo razvili edinstveno tehnologijo izpisovanja črnila na papir in s tem izenačili ceno barvnega s črno-belim izpisom. Z našim sistemom, ki deluje na način neprekinjenega dotoka črnila, lahko stranka natisne do 40.000 barvnih izpisov.  Ko nivo črnila v neskončni barvni kartuši pade na minimalno raven, naprava zazna spremembo in pozove k dovajanju črnila. Naš usposobljen serviser nato obišče podjetje in neskončno barvno kartušo dopolni s črnilom.

V Optiprintu zagotavljamo brezskrbno tiskanje in skeniranje. Naše stranke ne zapravljajo časa z reševanjem težavnih izzivov, saj jih ves čas podpira naša visoko odzivna servisna ekipa, ki nudi celovito podporo v primeru tehničnih težav. Več kot 95 % servisov zaključimo znotraj delovnega dne, in to po vsej Sloveniji.

Široka ponudba tiskalnikov – rešitev za vsakega podjetnika

V Optiprintu nudimo mesečni najem naprav, ki je prilagojen potrebam podjetja. V svojem izboru imamo ponudbo tiskalnikov, od manjših pisarniških do večjih multifunkcijskih naprav in samostoječih kopirnih strojev. Naše stranke so v večini mala in srednja podjetja, ki cenijo možnost brezskrbnega barvnega tiskanja in skeniranja ob zavedanju optimizacije stroškov.

Podjetja si z najemom Optiprint storitve znižajo mesečne stroške tiska. Fiksna mesečna najemnina vključuje napravo, njeno brezplačno namestitev, odziven servis in podporo, neomejeno skeniranje, neskončno barvno kartušo ter ustrezno število barvnih ali črno-belih izpisov. Z našo popolno storitvijo uporabnike razbremenimo vseh skrbi, povezanih s tiskanjem in skeniranjem.

Podjetje plača le tisto, kar zares potrebuje in koristi

Zasnovali smo poslovni model, ki našim poslovnim partnerjem nudi najboljši pregled nad stroški tiskanja in jih hkrati znižuje, obenem pa omogoča tiskanje v barvah in neomejeno skeniranje.

Podjetje izbere paket na podlagi potrebe tiskanja. Ceno paketa oblikujemo glede na kombinacijo izbora naprav, želenih funkcionalnosti in količine tiskanja. Podjetje tako plača le tisto, kar zares potrebuje in koristi.

Paketi so v prvi vrsti namenjeni poslovnim uporabnikom, del naših prilagojenih storitev pa je namenjen tudi fizičnim osebam. Zlasti paket START se je izkazal za odlično dopolnilo gospodinjstvom, ki tiskanje koristijo za delo od doma in zasebno uporabo (tiskanje dokumentacije, šolskih gradiv, fotografij ipd.).

Optiprint paketi START, TOP in OPTI

V Optiprintu smo ponosni partner našim uporabnikom. Zaupa nam že več kot 3.580 slovenskih podjetij, v Sloveniji imamo oddanih že več kot 4.600 tiskalnikov.

Poslovnim uporabnikom je ob vzpostavitvi stika z nami dodeljen prodajni svetovalec, ki prisluhne specifičnim željam in potrebam. Optiprintov strokovnjak nato opravi analizo mesečnega tiskanja v podjetju ter svetuje glede izbire naprave in paketa.

Paket START

Paket je odlična izbira za manjše pisarne ali gospodinjstva in vključuje manjši namizni multifunkcijski tiskalnik. Tiskalnik  koristijo do trije uporabniki. Paket START vključuje barvno tiskanje in kopiranje (od 1 do 10.000 črno-belih ali barvnih izpisov na mesec) ter neomejeno skeniranje. Paket je idealen za uporabnike, ki jih privlači ugodno, barvno, enostavno in učinkovito tiskanje.

Zadovoljna uporabnica paketa START, odvetnica Sandra Cico, je izjavila: »Zelo sem zadovoljna s sodelovanjem z Optiprint, d.o.o. Pridobila sem vse pomembne informacije in pojasnila. Ponudbo sem prejela zelo hitro. Že naslednji dan sem imela nov barvni tiskalnik. Z vsem sem zadovoljna, s storitvijo in z barvnim tiskalnikom. Prepričana sem, da bom z Optiprint, d.o.o., dolgo sodelovala in vas bom z velikim veseljem priporočila.«.

Paket TOP

Z izbiro paketa TOP si podjetja zagotovijo kakovostno tiskanje z večjo multifunkcijsko napravo, ki nudi naprednejše funkcije, kot je na primer hitro obojestransko skeniranje in tiskanje ter pošiljanje skeniranih dokumentov v dokumentni sistem, na elektronsko pošto ali v omrežno mapo računalnika. Paket TOP izberejo podjetja, ki imajo štiri ali več uporabnikov tiskalnika. Paket vključuje tiskanje poljubnega števila (od 1.000 do 25.000) barvnih ali črno-belih izpisov in neomejeno skeniranje.

Zadovoljni uporabniki paketa TOP, zaposleni v podjetju Vizija računovodstvo, d.d., so podali naslednjo izjavo: »Ves čas zares korekten odnos, sodelovanje je dejansko prijetno. Manj zapravimo, obenem pa lahko vse, kar želimo, natisnemo v barvah.«.

Paket OPTI

Paket OPTI ponuja optimalno rešitev glede na specifične potrebe vsakega podjetja. Zanj se odločajo podjetja, ki imajo različne potrebe tiskanja po posameznih oddelkih. Temu primerno se podjetja odločajo za najem kombinacije velikih kopirnih strojev, namiznih multifunkcijskih naprav in manjših namiznih tiskalnikov.

Paket OPTI je paket po meri.  Optiprintovi strokovnjaki opravijo poglobljeno analizo tiskanja v podjetju in svetujejo glede optimizacije. Cilj je vzpostavitev učinkovitega sistema namestitve naprav, ki bodo zadovoljevale potrebe tiskanja po posameznih oddelkih v podjetju.

Vsak obisk našega serviserja vključuje preventivni pregled, ki zajema dolivanje črnila, čiščenje stekla, čiščenje zunanjosti tiskalnika, preverjanje kalibracije tiskalne glave in preverjanje kakovosti tiska. Naš serviser ob obisku na eni lokaciji preveri tudi stanje ostalih Optiprint naprav, ki so v uporabi.

Podjetje T2 d.o.o. ostaja naš zvesti uporabnik, ki najema kombinacijo različnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav v okviru paketa OPTI. Vodja oddelka za naročniška razmerja v T2 d.o.o. je podal naslednjo izjavo: »Glavni razlog za začetek sodelovanja je torej izjemno ugoden barvni izpis. V času sodelovanja so se izkazali z izjemno odzivnostjo pri odpravi napak. Zaradi dobrega sodelovanja z njihovimi napravami postopama opremljamo tudi delovna mesta, kjer so bili prej naši lastni tiskalniki ali pa so bili v najemu tiskalniki z visoko najemnino.«

Brezplačen preizkus

Z najemom Optiprint rešitve nudimo brezskrbno tiskanje in skeniranje na področju celotne Slovenije in širše Adria regije. Visok nivo storitve zagotavljamo z zanesljivimi prodajnimi svetovalci, optimalnimi paketi najema in usposobljenimi serviserji.

Da se lahko prepričate o odlični kakovosti naše storitve, omogočamo brezplačen in neobvezujoč preizkus tiskanja in skeniranja. Izbirate lahko med različnimi paketi, različnimi tiskalniki in multifunkcijskimi napravami. Svojo prijavo izpolnite tukaj.

Zagotavljanje brezskrbnega tiska je naše poslanstvo, vaše zadovoljstvo pa je nagrada za naše delo. 🙂