Najem tiskalnika Optiprint

Tiskalniki so nepogrešljiva oprema vsake pisarne. Razvoj na področju tiskanja nas vsekakor pelje k temu, da se podjetja in posamezniki s samimi tiskalniki praktično ne ukvarjajo več.

Hiter poslovni tempo namreč ne dopušča izgubljanja časa, ki bi ga porabili za posvečanje tiskalniku. To lahko predstavlja velik denarni in časovni strošek.

Prav tako podjetja stremijo k optimizaciji in boljšemu pregledu nad stroški, zato se jih vse več odloča za najem tiskalnika.

Če ste že kdaj kupili tiskalnik, potem se dobro zavedate resničnosti sledečih dejstev.

Pri nakupu tiskalnika že tako visoka začetna finančna investicija ne vključuje tekočih stroškov tiskalnika, kot so zamenjava kartuš ali drugih rezervnih delov.

Nekateri od teh delov so zelo dragi za zamenjavo, kot na primer kartuše, ki mnogokrat celo presežejo nabavno vrednost tiskalnika. Rezervne dele boste morali sami naročiti in čakati dneve, da jih prejmete, ali pa jih kupiti pri prodajalcu po napihnjeni ceni.

Rezervni deli niso edini strošek, ki ga predstavlja nakup tiskalnika. Če tiskalnik kupite, morate sami poskrbeti za njegovo vzdrževanje. Vse to prinaša dodatne stroške in jemlje vaš že tako omejen čas.

Vlaganje v katero koli premoženje za vašo pisarno zahteva temeljito analizo in premislek. Spodaj navajamo dejstva, zaradi katerih je najem tiskalnika v primerjavi z nakupom danes najbolj optimalna odločitev.

Najboljši pregled nad stroški tiskanja

Najem tiskalnika je odlična rešitev za optimizacijo in boljši pregled nad stroški tiskanja v vašem podjetju. Cena mesečnega najema je povsem fiksna, brez dodatnih stroškov, prilagojena obsegu tiska in najbolj primernemu tipu naprave za posamezno delovno mesto. Paket je vezan na število izpisov in ga določite ob posvetu z našimi prodajnimi strokovnjaki.

Ni stroškov servisa, vzdrževanja in potrošnega materiala

V ceno najema tiskalnika je vključen servis in vsi rezervni deli tiskalnika, kar pomeni, da vam v primeru okvare ali potrebe po zamenjavi kartuš ni treba skrbeti za nič.

Celovita in odzivna servisna podpora

V nasprotju z nakupom tiskalnika, kjer morate sami poskrbeti za vzdrževanje ali pa drago plačati serviserja, se naša ekipa tehnične podpore odziva z izjemno hitrostjo in vam tako omogoča nemoteno poslovanje. Za nenehno podporo in morebitna vprašanja so za vas na voljo tudi strokovnjaki v klicnem centru, na katere se lahko zanesete.

Najem tiskalnika Optiprint

Prispevek k ekologiji z Optiprintovim najemom

Naša rešitev omogoča, da skozi celotno življenjsko dobo tiskalnika, ne glede na količino tiska, ne zavržemo nobenega seta kartuš. V trendu zmanjševanja odpadkov pa v proizvodnem procesu porabimo veliko odpadnega materiala, ki bi sicer pristal na smetišču. V času poslovanja smo zaradi lastnega razvoja, ki temelji na ponovni uporabi kartuš, prihranili približno 3.820.000 kartuš. Z ekološkimi prizadevanji v podjetju tako veliko prispevamo k čistejšemu okolju. Več o pomembnosti reciklaže kartuš si lahko preberete na našem blogu.

Zanesljiv partner doma in v tujini

Stranke so za nas vedno na prvem mestu, o čemer priča več kot 4.100 zadovoljnih strank. Z razvito franšizno mrežo po vsej Sloveniji in posledično z lokalno prisotnostjo zagotavljamo hitro odzivnost ne glede na vašo lokacijo.

S poslovnim franšiznim modelom smo prisotni tudi v tujini, in sicer na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, Italiji in na Češkem. Več informacij, kako postati naš franšizni partner, lahko najdete tukaj.

 

Najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave ima vsekakor veliko prednosti pred klasičnim nakupom.

Če še vedno niste popolnoma prepričani, lahko tiskalnik testirate popolnoma brezplačno. Naročite brezplačni preizkus.