Sanjarite o poletni svobodi, opazovanju modrine morja, svežem morskem zraku in sončnih žarkih, ki vam grejejo obraz? …
… seveda, brezskrbne počitnice čakajo na vas. Ampak ali ste kdaj razmišljali, da bi si ustvarili brezskrbno počitniško vzdušje tudi v pisarni?

V Optiprintu vam svetujemo. Upoštevajte spodnje nasvete, ki bodo v poletnih mesecih doprinesli k vašemu ugodnemu počutju. Sedaj se boste tudi v pisarni počutili skoraj tako dobro kot na počitnicah!

Klimatska naprava.

Vroči poletni meseci prinašajo vročinske vale in brez klimatske naprave enostavno ne gre! Ohladite se in si zagotovite primerno ventilacijo, da boste ostali osredotočeni in sproščeni na delovnem mestu.

Aparat za ledeno kavo

Ta dela čudeže! Uporabite služben aparat za kavo, dodajte malo pene in nekaj ledenih kock, ki so ostale v zamrzovalniku. Z odlično jutranjo ledeno kavo je delo pravi užitek!

Prostor za brezskrbno druženje

Čajna kuhinja ali pisarna primerna za sproščanje. Deset minut za neformalni klepet ob jutranji kavici bo zaposlenim privabilo nasmeh na obraz. In le kaj je boljšega, kot so nasmejani ljudje, polni zagona za delo v pisarni?

Udoben pisarniški stol

Lepa drža med poletjem, brez bolečin v križu. Udoben stol mora spodbujati pravilno sedenje, ima koleščke in nastavljivo višino. Zelo pomembna je dobra opora za hrbet.

Urejen delovni prostor

Za večjo učinkovitost poskrbite, da je delovni prostor čim bolj urejen in miza pospravljena. Za manj stresa in pomirjujoč učinek dodajte v prostor nekaj rastlinja. To bo spodbudilo tudi vašo ustvarjalnost. Da ne bo spomin na dopust prehitro zbledel, pa si natisnite vašo dopustniško fotografijo v barvi in si še dodatno popestrite vašo pisarno.

Brezhiben tiskalnik

Ena večjih tegob sodobnih pisarn je nezanesljiv tiskalnik, ki se običajno pokvari ravno takrat, ko ga najbolj potrebujete. Brez skrbi, raje kot da se obremenjujete z garancijami in nakupom potrošniškega materiala, skrb za brezskrbno delovanje printerja prepustite nam.

Optiprint že 12 let zagotavlja brezskrben najem tiskalnikov  več kot 4000 strankam v Sloveniji in tujini.

Izberete lahko med široko ponudbo tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Vsem pa je skupno eno: BREZPLAČNO TISKANJE, KOPIRANJE IN SKENIRANJE MED POLETJEM 2022. Odločite se za najem tiskalnika z Optiprintovimi paketi Opti S, Opti M in Opti L in celo poletje tiskajte brezplačno!

Poletna akcija vključuje*:

✅ BREZPLAČNO POLETNO TISKANJE, KOPIRANJE IN SKENIRANJE
✅ najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave
✅ neskončno barvno kartušo
✅ dostavo naprave in namestitev
✅ celostno podporo in servis
✅ barvno tiskanje in kopiranje
✅ neomejeno skeniranje
✅ skeniranje na mail, Wi-Fi in USB povezavo

Izkoristite Optiprintovo ponudbo in oddajte povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promocijsko kodo vpišite ‘Brezskrbno poletje 2022’.

Želimo vam brezskrbno poletje tudi v udobju vaše pisarne!

*Pogoji akcije so navedeni tukaj.

** Ponudba velja od 1.7.2022 do 31.8.2022 za inkjet / brizgalne naprave.