Sanjarite o poletni svobodi, opazovanju modrine morja, svežem morskem zraku in sončnih žarkih, ki vam grejejo obraz? …
… seveda, brezskrbne počitnice čakajo na vas. Ampak ali ste kdaj razmišljali, da bi si ustvarili brezskrbno počitniško vzdušje tudi v pisarni?

V Optiprintu vam svetujemo. Upoštevajte spodnje nasvete, ki bodo v poletnih mesecih doprinesli k vašemu ugodnemu počutju. Sedaj se boste tudi v pisarni počutili skoraj tako dobro kot na počitnicah!

Klimatska naprava.

Vroči poletni meseci prinašajo vročinske vale in brez klimatske naprave enostavno ne gre! Ohladite se in si zagotovite primerno ventilacijo, da boste ostali osredotočeni in sproščeni na delovnem mestu.

Aparat za ledeno kavo

Ta dela čudeže! Uporabite služben aparat za kavo, dodajte malo pene in nekaj ledenih kock, ki so ostale v zamrzovalniku. Z odlično jutranjo ledeno kavo je delo pravi užitek!

Prostor za brezskrbno druženje

Čajna kuhinja ali pisarna primerna za sproščanje. Deset minut za neformalni klepet ob jutranji kavici bo zaposlenim privabilo nasmeh na obraz. In le kaj je boljšega, kot so nasmejani ljudje, polni zagona za delo v pisarni?

Udoben pisarniški stol

Lepa drža med poletjem, brez bolečin v križu. Udoben stol mora spodbujati pravilno sedenje, ima koleščke in nastavljivo višino. Zelo pomembna je dobra opora za hrbet.

Urejen delovni prostor

Za večjo učinkovitost poskrbite, da je delovni prostor čim bolj urejen in miza pospravljena. Za manj stresa in pomirjujoč učinek dodajte v prostor nekaj rastlinja. To bo spodbudilo tudi vašo ustvarjalnost. Da ne bo spomin na dopust prehitro zbledel, pa si natisnite vašo dopustniško fotografijo v barvi in si še dodatno popestrite vašo pisarno.

Brezhiben tiskalnik

Ena večjih tegob sodobnih pisarn je nezanesljiv tiskalnik, ki se običajno pokvari ravno takrat, ko ga najbolj potrebujete. Brez skrbi, raje kot da se obremenjujete z garancijami in nakupom potrošniškega materiala, skrb za brezskrbno delovanje printerja prepustite nam.

Brezskrben najem tiskalnikov nudimo več kot 4000 strankam v Sloveniji in tujini.