Cene življenjskih potrebščin v Sloveniji rastejo v nebo. Inflacija se krepi in prinaša negotovost na trgu.

V podjetju lahko največ naredite s tem, da načrtujete svoje stroške in zajezite nepredvidljive dogodke. Kako? S tem, da se lotite pregleda operativnih stroškov v pisarni in se odločite za najem tiskalnika po fiksni ceni.

 

Z najemom tiskalnika podjetje nima stroškov z nakupom tiskalnika, nabavo potrošnega materiala in vzdrževanjem. (foto: Optiprint)

Načrtujte stroške tiskanja že danes, saj so le-ti fiksni

Najem tiskalnika ponuja zanesljiv pregled nad stroški tiskanja. Podjetje razbremeni nakupa lastniškega tiskalnika, stroška nabave potrošnega materiala, vzdrževanja in popravil tiskalnika. Najem tiskalnika je transparentna rešitev brez skritih stroškov. Omogoča zanesljivost in skrbno načrtovanje stroškov v podjetju. Cena pri najemu tiskalnikov je fiksna in vključuje vse za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.

Celostni najem tiskalnika nudi brezskrbnost tiskanja, kopiranja in skeniranja. Najem vključuje potrošni material, zato se zaposlenim ni več treba ukvarjati z nakupovanjem le-tega. (foto: Optiprint)

Skrb za okolje in družbena odgovornost

Velik del stroška v podjetju predstavlja nakup potrošnega materiala, ki je potreben za tiskanje. Tonerji in kartuše predstavljajo visok strošek. Po končani uporabi se podjetja ne zavedajo, kako pomembno je recikliranje, saj kartuše predstavljajo odpadek. Večina tonerjev in kartuš pristane v smeteh in nato na odlagališčih, kjer za razgradnjo potrebujejo vsaj 400 let. Rešitev je v recikliranju, ki prinaša koristi: zmanjšanje izrabe naravnih virov, zmanjšanje količine odpadkov in manjšo obremenitev odlagališč. Z najemom tiskalnika pri ponudniku podjetje razbremeni svojo odgovornost do okolja. Ponudnik najema ima že vzpostavljen proces recikliranja in v celoti prevzame odgovornost za ravnanje z odpadki.

Z najemom tiskalnika prispevate k skrbi za okolje. (foto: Optiprint)

Brizgalna tehnologija in svet ekološkega barvnega tiskanja

Neprekinjena brizgalna tehnologija ponuja okolju prijazno rešitev pri tiskanju vsakodnevnega materiala, kot so pogodbe, šolske naloge, računi … Njena prednost je doseganje ciljev trajnostnega razvoja, saj v procesu uporabe ne zavrže niti enega seta kartuš. Predstavlja nov standard ekološkega barvnega tiskanja, ki temelji na recikliranju materialov, in je del krožnega gospodarstva. Gre za razvit sistem zalogovnikov, ki omogoča tiskalnikom neprekinjen dotok črnila brez menjave kartuš. Inovacija je izenačila ceno črno-belega tiska z barvnim, kar pomeni, da z njeno uporabo podjetje tiska barvno, hkrati pa skrbi za okolje.

Ekološko tiskanje z brizgalno tehnologijo pomembno vpliva k trajnostnemu razvoju. Cilj je skrb za okolje, recikliranje proizvodnih materialov ter zmanjševanje izmeta odpadnih tonerjev in kartuš. (foto: Optiprint)

Nič več skrbi glede povišanja cen

Najem tiskalnika predstavlja rešitev za optimizacijo in pregled nad operativnimi stroški v podjetju. Cena mesečnega najema je fiksno določena in znana v naprej. Potrošni material je vključen, kar pomeni, da podjetju ni treba skrbeti glede povišanja cen, kar olajša načrtovanje stroškov. Najem tiskalnika je pametna in celostna rešitev tiskanja, saj vključuje vse za brezskrbno uporabo: tiskalnik, potrošni material, rezervne dele in tehnično podporo, brez kakršnih koli nepredvidljivih stroškov.

Celostni najem tiskalnika vključuje vse za brezskrbnost tiskanja, kopiranja in skeniranja. Uporabniku ni treba skrbeti za nič drugega kakor za vsebino tiskanja. (vir: Optiprint) 

Celostni najem, ki ponuja brezskrbnost in udobje

Celostni najem tiskalnika v paketu vključuje svetovanje, optimizacijo stroškov tiskanja v podjetju, namestitev tiskalnika in priklop, uporabo tiskalnika in vzdrževanje. Podjetja tiskajo barvno za ceno črno-belih izpisov. Ena največjih prednosti je servisna podpora na daljavo in na lokaciji. V primeru nedelovanja tiskalnika se napravo nadomesti. Podjetju sedaj ni treba skrbeti za naročanje rezervnih delov, časovne zamike in nepredvidljive stroške v primeru, da gre kaj narobe.

Najem tiskalnika vključuje celostno upravljanje in vzdrževanje tiskalnika. V primeru težav sta na voljo ekipa tehnične podpore na daljavo in odziven lokalni servis, ki večino težav na terenu razreši še isti dan. (vir: Optiprint) 

Odzivna in celovita tehnična podpora

Najem tiskalnika vključuje celovito tehnično podporo. Podpora je organizirana tako na terenu kot na daljavo. Strokovnjaki klicnega centra so dosegljivi v času uradnih ur in večino programskih izzivov razrešijo takoj. V primeru mehanskih okvar delujejo ekipe izkušenih terenskih serviserjev, ki še isti dan razrešijo enostavne tehnične zaplete.

Neskončna barvna kartuša je Optiprintova ekološka rešitev, ki temelji na neprekinjenem dotoku črnila. V vsej življenjski dobi tiskalnika v Optiprintu ne zavržejo niti enega seta kartuš. Optiprint nudi zanesljivo in trajnostno rešitev tiskanja po fiksni ceni tudi v nepredvidljivih časih. (vir: Optiprint) 

Optiprint je slovensko podjetje, ki nudi celostni najem barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav po vsej Sloveniji in širši regiji Adria. V podjetju so razvili inovacijo neskončne barvne kartuše, ki predstavlja zanesljivo in trajnostno rešitev tiskanja, kopiranja in skeniranja. Optiprintov najem nudi učinkovit pregled nad stroški tiskanja v podjetju, saj je cena najemnine fiksna in se kljub nepredvidljivi situaciji na trgu ne spreminja. www.optiprint.si