3 franšizna konferenca

V četrtek in petek, 6. in 7. 6. 2019, smo na prostoru za piknik na Iliriji odprli 3. franšizno konferenco. Naše franšizne partnerje smo pozdravili v prostorih Optiprinta, od koder smo se skupaj podali na »lov na lokacijo« iz središča Ljubljane.

5 različnih skupin je tako prejelo 5 različnih načrtov poti, ki so vodile do končne lokacije. Da pot ne bi bila dolgočasna, smo jo popestrili s pridobivanjem točk. Te so skupine pridobile s fotografiranjem na vmesnih postajah, ki si jih lahko ogledate v galeriji. Zmagala je ekipa, ki je zbrala največ točk in na cilj prispela prva.

Uvodni igri je sledila hitra okrepitev in teambuilding, pri katerem smo tekmovali v sestavljanju avtomobilov. Igro, zabavo in ples so pospremile tudi športne aktivnosti, ki pa so se razživele šele po nagrajevanju naših najboljših praks. V tem so zablesteli naši parterji iz Optiprintovega Renta, Magentisa in Holograma. Čestitke še enkrat!

Četrtkovemu sproščanju so v petek sledila izobraževanja franšiznih partnerjev, da bomo lahko skupaj še naprej ponujali najboljše storitve na področju celovite rešitve tiska. Še enkrat se vsem lepo zahvaljujemo za udeležbo in se že veselimo naslednje konference!

Več utrinkov s konference si oglejte spodaj.