Delo od doma je besedna zveza, ki ste jo v zadnjih mesecih zagotovo pogosto slišali. Podjetja se trudijo svojim zaposlenim vzpostaviti čim bolj nemoteno delovno okolje tudi doma. Pa jim to tudi uspe?

Pomanjkljivosti domačih pisarn

Delo od doma je možno izpeljati na zelo učinkovit način. Vendar se za enega izmed motečih okoliščin običajno izkaže primanjkljaj kakovostnega tiskalnika in skenerja v domači pisarni. Zagotovo se vam je že zgodilo, da so se morali zaposleni vračati v službene prostore zgolj zaradi potrebe po kopiranju in pošiljanju dokumentacije. Vendar to ni potrebno.

Lahko ukrepamo in se pripravimo: z najemom home-office tiskalnika

Svojim zaposlenim lahko omogočite brezskrbno tiskanje kar v objemu domače pisarne! Z najemom tiskalnika na domu vam v Optiprintu nudimo brezhibno storitev barvnega tiskanja in neskončnega skeniranja za obdobje, ki ga določite sami. Vaše podjetje odda naročilo, za vse ostalo poskrbimo mi!

Dogajanje v praksi: Optiprint je zvišal učinkovitost delovanja marsikaterega podjetja

Spodaj predstavljamo simulacijo podjetja, ki se je odločilo za fleksibilen najem Optiprint tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.  Podjetje je z najemom zvišalo učinkovitost zaposlenih in zagotovilo tekoče delovanje v podjetju.

Okoliščina 1:

Podjetje Vipol se je zaradi odrejenega dela od doma odločilo trem zaposlenim zagotoviti tiskanje od doma. Brezskrbno tiskanje omogoča Mojci, vodji administracije, ki  s tiskanjem od doma nemoteno potrjuje knjigovodsko dokumentacijo, račune in obrazce.  Mojca sedaj vodi finančne knjigovodske evidence kar iz domače pisarne.

Tudi Maja, vodja kadrovske službe, lahko z uporabo Optiprintovega tiskalnika nemoteno opravlja svoje dolžnosti. Sedaj lahko kar od doma overi vse delovne naloge, pogodbe in sklepe o sodelovanju. S pridobitvijo tiskalnika, dokumente natisne, jih overi, skenira in posreduje preko elektronske pošte.

Prav tako Peter, ki je vodja proizvodnega oddelka v podjetju, sedaj koordinira celotno ekipo in s pridobitvijo tiskalnika ureja potrebno dokumentacijo na daljavo. Brezskrbno sprejema naročila, jih natisne in pregleda, podpiše, skenira in posreduje proizvodnji ter o tem poroča vodstvu.

Pridobitev: nemoten proces dela na daljavo in visoka učinkovitost zaposlenih

Zaposleni z uporabo tiskalnika v domači pisarni prihranijo čas, ker imajo napravo doma.  Tiskalnik je ves čas dostopen za uporabo. Zato ni potrebno izgubljati živcev, časa in energije z načrtovanjem oddaje dokumentacije, kar bi sicer oviralo procese delovanja.

Okoliščina 2:

Približuje se konec obračunskega obdobja in pričakuje se višja intenziteta priprave in oddajanja poslovnih in finančnih poročil. Podjetje Vipol si zato zamisli svojemu finančnemu analitiku Blažu omogočiti uporabo tiskalnika tudi v njegovi domači pisarni. Blaž bo tiskalnik uporabljal en mesec, zgolj za pokrivanje potreb po pripravi poročil.

Pridobitev: prilagodljivost glede ročnosti pri najemu dodatnih tiskalnikov

Privlačna ugodnost Optiprint fleksibilnega najema

Cena najema vključuje:

  • Tiskalnik za brezskrbno tiskanje in neomejeno skeniranje,
  • predalnik poln papirja,
  • dva seta kartuš,
  • telefonsko podporo (help-desk) Optiprint tehničnih svetovalcev v primeru kakršnihkoli težav
  • dodaten brezplačen set kartuš enkrat mesečno (menjava za vrnjene prazne kartuše)
  • menjavo tiskalnika v primeru nedelovanja.

Optiprintova prilagodljivost glede prevzema in namestitve

Epidemija korona virusa je vzbudila marsikatero občutljivost, zato vam V Optiprintu nudimo različne možnosti prevzema tiskalnika. Ob oddaji naročila, lahko še isti dan:

Naši tehniki vseskozi skrbijo za primerno varnostno razdaljo in za nenehno razkuževanje rok in opreme. Vso rokovanje z opremo poteka z zaščitnimi rokavicami.

 Do tiskalnika v domači pisarni vas loči le še en korak

Svojim zaposlenim zagotovite nemoteno delovanje v objemu domače pisarne. Vse, kar morate storiti, je, da:

  • oddate povpraševanje na tej povezavi. V okencu za zadevo vpišite ‘DOMAČA PISARNA’ ali ‘HOME OFFICE’ ali
  • nas kontaktirate in se z našimi prodajnimi svetovalci neposredno dogovorite po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si.

Želimo vam brezhibno delovanje od doma!

Zagotavljanje brezskrbnega tiskanja je naše poslanstvo, vaše zadovoljstvo pa je nagrada za naše delo.