Optiprintov decembrski natečaj za izbraževalne institucije

Približuje se praznični december. 

December je mesec čarobnosti. Kljub zimskemu mrazu je v zraku čutiti toplino in srčnost. Vse se veseli. Drug drugega obdarujemo in si izrekamo lepe misli, naša srca pa so topla.

Tudi Optiprintovci želimo deliti to čarobnost z vami. Tokrat v obliki kulinaričnih užitkov, saj verjamemo, da so okusne dobrote most do skupnih trenutkov veselja in ljubezni.

Za vas imamo presenečenje.

V Optiprintu smo se odločili, da vam namenimo posebno pozornost, predrage izobraževalne institucije.
Da bo vaše tiskanje še bolj brezskrbno in bodo barve še lepše izražene na natisnjenih izpisih, vam podarjamo kakovostni papir Navigator.

Kako sodelujete? Natisnete Optiprintovo knjižico receptov, se preizkusite v pripravi jedi, nato pa nam fotografijo slaščice pošljete z Optiprintovo knjižico receptov v ozadju. 

Optiprintova nagrada:  20 škatel Navigator papirja + Optiprintovo novoletno darilo

Kako se prijaviti na decembrsko-novoletni natečaj?

Pogoj za sodelovanje na natečaju je, da pripravite sladko poslastico (zaželjeno je, da ste idejo črpali iz Optiprintove knjižice receptov), natisnete knjižico, kliknete fotografijo (s knjižico v ozadju) in nam pošljete fotografijo na:

– elektronsko pošto na marketing@optiprint.si. 

 

Zaželjeno je, da sliko objavite tudi na vašem Facebook profilu in pri objavi označite Optiprint (@optiprint.si) ter na svojem Instagram profilu in na objavi označite Optiprint (optiprintslovenija). 

Veselimo se vaših kulinarčnih podvigov! 

Trajanje natečaja
Na natečaj se prijavite kadarkoli od 4.12.2023 do 5.1.2024.

Izbor zmagovalcev, ki prejmejo papir

V torek, 9.1.2024, bomo naključno izžrebali: dve izobraževalni instituciji (osnovno šolo, vrtec, center za usposabljanje) in obema podarili 10 škatel papirja + Optiprintovo novoletno darilo. Vsega skupaj bomo podarili 20 škatel papirja, kar je 25 000 listov!

Prijavite se, splača se! 

*vsaka poslana fotografija bo potegovanja za nagrado, nagrajena z Optiprintovim simboličnim darilom

Želimo vam čudovit in s kreativnostjo navdihnjen december!

*Pogoji akcije »Decembrski natečaj za izobraževalne institucije« so navedeni tukaj. Natečaj velja zgolj za Optipritove naročnike. 

** Ponudba velja od 4.12.2023 do 5.1.2023 za slovenske vrtce in osnovne šole.

***V izogib podvajanju bomo v izbor za žreb vzeli le matične enote posameznih izobraževalnih institucij.