Verjetno ste se že znašli v situaciji, ko potrebujete v podjetju tiskalnik ali multifunkcijsko napravo za krajši čas?  

V podjetju Optiprint strankam omogočamo tudi možnost kratkoročnega najema za omejeno časovno obdobje.

Če potrebujete tiskalnik za krajše časovno obdobje in bi se radi izognili visoki začetni investiciji nakupa tiskalnika in kartuš, lahko v podjetju Optiprint, d. o. o., tiskalnik najamete za omejeno obdobje.

Veliko podjetij in posameznikov se na nas obrača, ko imajo potrebo po tiskalniku za določen projekt, dogodek ali ob povečanem obseg poslovanja ter ko nujno potrebujejo napravo. 

Katere so prednosti kratkoročnega najema?

Napredne lastnosti tiskalnika

Model tiskalnika za kratkoročni najem vam nudi vrsto naprednih lastnosti, ki jih potrebujete za optimalno delo od doma:

  • obojestransko barvno tiskanje in skeniranje,
  • skeniranje na elektronsko pošto,
  • wi-fi in USB-povezava,
  • kompatibilnost tiskalnika z operacijskimi sistemi Windows, MacOS, Linux,
  • hitrost tiskalnika: 35 strani/minuto.

Tehnična podpora

Izurjena Optiprintova ekipa tehnične podpore bo poskrbela za popolno namestitev, nastavitev ustreznih gonilnikov in povezljivost tiskalnika z računalnikom.

Za nenehno podporo in morebitna vprašanja so za vas na voljo tudi strokovnjaki v našem klicnem centru, na katere se lahko zanesete.

Ugodno barvno tiskanje

Tiskalnik lahko najamete za najkrajše obdobje enega meseca. Z najemom tiskalnika drastično znižate stroške nakupa tiskalnika, kartuš, drugih rezervnih delov in stroške popravil, ki bi jih imeli z lastno napravo.

Dostava tiskalnika na dom

Naši izurjeni prodajni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali, kakšna naprava je najbolj primerna za vas, in se z vami dogovorili o vseh možnostih prevzema ali dostave. Za več informacij vas vabimo, da nas kontaktirate prek spletnega obrazca.

V letošnjem letu smo uvedli novo storitev »Tiskalnik to-go«. Ta rešitev je idealna za enostaven, ugoden in barvni tisk ali sken na domu. Preverite tukaj, kako si lahko s tiskalnikom to-go ustvarite idealno domačo pisarno.