Optiprintova storitev je celovita rešitev tiskanja, kopiranja in skeniranja, v katero je vključeno vse za brezskrbno uporabo tiskalnika ali multifunkcijske naprave. Ampak, to še ni vse. Ali ste vedeli, da vam kot možnost dodatne storitve nudimo tudi osnovno IT podporo in svetovanje?

Najem Optiprintove storitve vključuje namestitev tiskalnika ali multifunkcijske naprave ter povezavo naprave na omrežje in njen zagon. Se pa nemalokrat zgodi, da je namestitev onemogočena zaradi programskih, strojnih ali omrežnih omejitev pri stranki.

Najbolj pogosto gre za omrežne povezave ali varnostne restrikcije glede dostopov, ki jih je potrebno razrešiti in običajno spadajo v domeno uporabnikove odgovornosti:

  • Težave pri nameščanju programske opreme: neuspešna namestitev, kadar je funkcija zagona izključena in računalnik ne najde programa.
  • Programska oprema: nepoenotena programska oprema na računalnikih; zastarela programska oprema, operacijski sistemi ali neposodobljeni spletni brskalniki, ki ne omogočajo podpore gonilnikov.
  • Varnostne zaščite na računalniku: težave s povezovanjem s programsko opremo, ki je odprta in deluje, vendar onemogoča povezovanje s tiskalnikov ali multifunkcijsko napravo, kot je denimo protivirusni program.
  • Infrastrukturne omejitve: pomanjkljivo delovanje omrežja, nastavitve omrežja ipd.

V primeru, da nimate interne IT podpore, vam lahko na pomoč priskoči Optiprintov serviser, ter vam pomaga in svetuje pri vzpostavitvi IT okolja, ki vam omogoča brezskrbno delovanje tiskanja, kopiranja in skeniranja. Uporabnikom nudimo osnovno IT podporo kot nadgradnjo Optiprintove storitve.

V mesecu septembru smo pripravili posebno ugodnost. Ob najemu novega tiskalnika ali multifunkcijske naprave si zagotovite BREZPLAČNO IT podporo do konca leta 2021.

September, mesec svežega začetka in Optiprintovih IT ugodnosti

September je prelomen mesec za podjetja in organizacije.  To je mesec svežih idej, zaganjanja projektov in obremenitev procesov.Ker želimo vam in vašim IT sodelavcem prihraniti vsakršne nepotrebne skrbi, povezane z namestitvijo in delovanjem novega tiskalnika, vam nudimo posebno ugodnost: brezplačne osnovne IT storitve.

Septembrska akcija najema naprave vključuje:

  • BREZPLAČNE OSNOVNE IT STORITVE (glej pogoji akcije)
  • najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave (s tedenskim brezplačnim preizkusom)
  • neskončno barvno kartušo
  • dostavo in namestitev naprave
  • barvno tiskanje in kopiranje
  • neomejeno skeniranje
  • skeniranje na mail, Wi-Fi in USB povezavo
  • celostno podporo in servis

Ne zamudite Optiprintove priložnosti

Zagrabite Optiprintovo ponudbo in oddajte povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite »IT akcija«.

O ponudbi se lahko dogovorite z Optiprintovimi prodajnimi svetovalci tudi po telefonu. Pokličite nas na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si. V elektronskem sporočilu pripišite zadevo ‘IT akcija’.

 

Želimo vam prijeten in z motivacijo  prežet prehod v vsakodnevne delovne izzive.

*Pogoji akcije  “Osnovne IT storitve do konca leta brezplačno” so navedeni tukaj.

**Ponudba velja od 1.9.2021 do 30.9.2021 za vsako dodatno novo najeto napravo. Akcija ne velja za fleksibileni kratkoročni najem.