Kaj se zgodi, ko podjetja investirajo v rešitev celovitega upravljanja tiskanja?

Prihranijo do 30 % stroškov tiskanja. Storitev se osredotoča na pregled nad potrebami po tiskanju, svetovanje in optimizacijo. Optimizacija je zasnovana tako, da pripomore k čim boljšemu izkoristku tiskalnikov v posameznih oddelkih. Glede na potrebe tiskanja, skeniranja in kopiranja, v posamezen oddelek namestimo najprimernejšo napravo, ki bo maksimalno izkoriščena, temu primerno pa bo prilagojen strošek njene uporabe.

Skriti strošek, na katerega marsikatero podjetje sploh ne pomisli.

Tehnična podpora in vzdrževanje tiskalnika predstavljata skriti strošek, ki ga večina podjetij težko predvidi. Zato je prednost celostnega upravljanje tiskanja ravno v tem, da vključuje vzdrževanje tiskalnika, tehnično podporo, servisne posege in rezervne dele.

Se vse to sliši prelepo?

3 koraki do izračuna ponudbe
Več o najemu tiskalnika

Predstavljamo vam 10 ključnih razlogov, zakaj vaše podjetje ne bi smelo zapraviti niti meseca dni več brez Optiprintovega upravljanja tiskanja:

  1. Konec je skrbi s tiskalnikom

Nič več iskanja ponudnikov kartuš. Nič več zapravljanja časa, ko se pokvari tiskalnik. In nikoli več iskanja rezervnih delov in servisa. V najem je vključeno vse za brezskrbno uporabo: svetovanje, optimizacija, namestitev tiskalnika, barvne kartuše, tehnična podpora, vzdrževanje in servis tiskalnika. Pa še rezervni deli, če se tiskalniku kaj pripreti. Vse to po eni mesečni ceni. V okviru istega ponudnika.

  1. Le en mesečni strošek

Vsak mesec boste prejeli zgolj en račun. Za vse zgoraj navedene storitve. Najem je neprimerljivo ugodnejši v primerjavi s stroški, ki jih nanese lastništvo tiskalnika. Najemnina je fiksna in se ne spreminja.  Zato vam nikoli več vam ne bo potrebno ugibati kakšni bodo vaši stroški uporabe tiskalnika.

  1. Naj produktivnost postane pravilo številka ena!

Vaši zaposleni si končno lahko oddahnejo in se osredotočijo na svoje delo. Celovito upravljanje tiskanja razbremeni vaše zaposlene in jim omogoča nemotene procese dela, brez da bi se čutili odgovorne, če se tiskalniku kaj pripeti.

  1. Tehnična podpora le en klic stran. Za vse težave pokličete le eno številko!

Na zaslonu tiskalnika utripa lučka! Kaj sedaj? Kolikokrat se zgodi, da potrebujemo tehnično podporo, ko zaznamo neznano obnašanje tiskalnika. Rešitev je vendarle enostavna in hitra za razrešitev. S celostnim najemom vas podpira profesionalni help desk, ki le z enim klicem razreši vašo zagato.

  1. Brez obremenitev IT oddelka

Ali ste vedeli, da se v povprečju do 40 % klicev, ki jih prejme informacijsko-tehnološki (IT) oddelek znotraj podjetja, nanaša na težave, povezane s tiskalnikom? Nikar! Razbremenite svoje informatike in naj se ukvarjajo s pomembnimi zadolžitvami v podjetju. Posqodobitve, vzdrževanje, servisne posege in menjavo delov v celoti prevzamemo mi.

  1. Preventivno vzdrževanje, ki prepreči okvare

Vsak tiskalnik si zasluži ustrezno vzdrževanje. V Optiprintu opravljamo preventivno diagnostiko na vseh napravah. Stremimo k temu, da bi preko tehnične podpore popolnoma izničili možnosti okvar. Razvit imamo informacijski sistem, povezan z aplikacijo Mighty Fields, preko katerega zagotavljamo pregled in tehnične posege na daljavo.

  1. Tiskajte in kopirajte v barvah

Naj z barvnim tiskom vaše podjetje izstopi iz povprečja. Ste vedeli, da je vsaka ponudba, pogodba in račun, ki ga izstavite, del predstavitve vaše blagovne znamke, ki si jo poslovni partnerji še kako zapolnijo? Bodite drugačni in tiskajte barvno po ceni črno-belih izpisov. Mi poskrbimo, da so vaše naprave ves čas opremljene z zalogami črnila.

  1. Skenirajte hitro in neomejeno

Ali tudi v vašem računovodskem podjetju stremite k brezpapirnemu poslovanju? Odlično! Potem se zavedate pomena hitrega optičnega bralnika ali skenerja, ki vas nikoli ne razočara. Ravno storitev celovitega upravljanja tiskanja predvidi vaše potrebe in poskrbi, da so vam dodeljene učinkovite naprave za neomejeno skeniranje.

  1. Nadgradnja storitve: dokumentni sistem

Ste vedeli, da implementacija dokumentnega sistema sodi med dodatne Optiprintove storitve celovitega upravljanja tiskanja? Da, res je. Mi prevzamemo vodenje procesa, vzdrževanje dokumentnega sistema, varnost in tehnično podporo med vašo uporabo.

  1. Ohranjanje okolja

V Optiprintu skrbimo za okolje. Z izbiro energetsko učinkovitih naprav, njihovim vzdrževanjem in odgovornim ravnanjem, podaljšujemo življenjsko dobo naprav in ustvarjamo manj električnih odpadkov. Prav tako, v vsej življenjski dobi tiskalnika, ne zavržemo niti enega seta kartuš!

Vaš zanesljivi partner: Zaupa nam več kot 4.000 zadovoljnih podjetij po vsej Sloveniji. 

Ves čas zares korekten odnos, sodelovanje je dejansko prijetno. Manj zapravimo, obenem pa lahko vse, kar želimo, natisnemo v barvah.

Vizija računovodstvo, d.d.

 

Za najem Optiprintovih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav smo se odločili že leta 2009 in tudi v bodoče bomo skrb za tiskalnike prepustili Optiprintu, saj so strokovni, hitro odzivni, prijazni in v zadovoljstvo nam je sodelovati z njimi. 

K.D. Group d.d.

Za Optiprintovo storitev, ki poleg najema vključuje tudi servisiranje tiskalnikov, smo se odločili, ker nam je skrb za delovanje tiskalnikov vzela preveč časa. Posebej nas je motilo, da smo v primeru okvare ali zastoja ostali brez tiskalnikov, ki jih je bilo potrebno dostaviti na servis. Zelo smo zadovoljni z Optiprintovo odzivnostjo v primeru servisnih posegov. Zaradi lastnih dobrih izkušenj smo se za podobno Optiprintovo storitev odločili tudi v našem podjetju v tujini.

INFOTRADE PLUS d.o.o.

Za Optiprint smo se odločili, ker nam je bil všeč širok sortiment tiskalnikov. Pri Optiprintu koristimo ves portfelj kopirnih strojev: od malih, multifunkcijskih ter velikih kopirnih strojev. Servisna podpora je odzivna in izpolnjuje obljubljeno. Koriščenje barvnih kopij pa se je izkazalo za priljubljeno tudi pri nas.

Hidria d.o.o.

Več o najemu tiskalnika

Profesionalni tiskalniki 

Široka ponudba visoko zmogljivih tiskalnikov, od enostavnih do multifunkcijskih naprav A4 in A3 ter kopirnih strojev.

Prihranek časa in denarja 

Najem tiskalnika. En mesečni strošek. Vključen tiskalnik, kartuše, vzdrževanje, tehnična podpora in servis. Kar prihrani vaš čas in denar.

Vzdrževanje opreme 

Tehnična podpora pomaga pri vzdrževanju opreme in programskih rešitev, kar zmanjšuje možnosti za okvare in podaljšuje življenjsko dobo opreme.

Visoka produktivnost

Tehnična podpora zagotavlja hitro rešitev težav, ki se lahko pojavijo pri uporabi tiskalnika. To pomaga preprečiti prekinitve poslovanja in izgubo produktivnosti.

Hitra odzivnost in lokalna prisotnost 

Nudimo visoko odzivno tehnično podporo na daljavo in lokalni servis. 90% servisnih posegov je opravljenih še isti dan. Lokalni serviser od naročnika v povprečju ni oddajen več kot 20 km.

Prilagodljivost

Če se potrebe v vašem podjetju spremenijo, lahko tiskalnik nadgradite ali zamenjate z drugim, ki bolje ustreza vašim potrebam.

Koliko stane Optiprintov najem tiskalnika?  Pridobite izračun s klikom na spodnji gumb ali nas pokličite na 0590 75 455.