»Se vedeli, da povprečen oddelek v podjetju porabi do 15 % časa za reševanje težav s tiskalniki in multifunkcijskimi napravami?« 

Če imate lastne tiskalnike, ste se zagotovo že soočili z neprijetnim opravilom iskanja, naročanja in menjave ustreznih kartuš ali pa z iskanjem navodil na internetu, ko tiskalnik “zablokira”. 

Vse to prinaša dodatne finančne stroške in, kar je najpomembnejše, jemlje vaš že tako omejen čas. 

Za učinkovito poslovanje mora biti tiskanje v podjetjih, organizacijah, izobraževalnih ustanovah in javnih ustanovah kar se da učinkovito upravljano. Kljub temu še vedno veliko posameznikov zanemarja pomembnost celovitega pristopa pri upravljanju s tiskalniki in multifunkcijskimi napravami. 

Tiskalniki vseskozi potrebujejo redno in kakovostno vzdrževanje ter servisiranje, kadar pride do težav z gonilniki, kompatibilnostjo programske opreme ali pa težav s tiskanjem in skeniranjem. 

Težava s tiskanjem ne bi smela biti vaša prioriteta. Dovolite tehničnim strokovnjakom podjetja Optiprint, da poskrbijo za vse, vi pa svoj čas uporabite bolj kakovostno in ga namenite vašemu poslovanju.

V Optiprintu se ponašamo z dejstvom, da več kot 95 % servisov tiskalnikov zaključimo znotraj delovnega dne, vse nujne posege pa v času 4 delovnih ur. Naša ekipa tehnične podpore se odziva z izjemno hitrostjo in vam tako zagotavlja nemoteno poslovanje.

»Več kot 30 % težav danes rešimo na daljavo, prek telefona ali aplikacije Teamviewer, s katero se naši tehniki povežejo na strankin računalnik,« pravi Žan Verbič, vodja tehničnega oddelka Optiprint, d. o. o.

Optiprintova ekipa tehnične podpore stremi k nenehnemu izobraževanju skladno z novostmi na trgu, in sicer ne le na področju strojne, temveč tudi programske opreme. Težave z nalaganjem ustreznih gonilnikov in povezava tiskalnika z računalnikom ali v omrežje so skrb preteklosti.  

Učinkovit servis tiskalnikov zagotavljamo tudi z uporabo aplikacije Mighty Fields, na podlagi katere imajo naši tehnični strokovnjaki vpogled v pretekle servisne posege. Tako lahko servis naprave opravijo hitreje in bolj kakovostno. Ob vsakem servisu naredijo tudi diagnostiko in preventivni pregled naprave.

Torej, če želite tiskati popolnoma brezskrbno in izničiti stroške časovne izgube zaradi reševanja težav s tiskalniki, smo mi pravi naslov.

Če se želite prepričati o kakovosti naše storitve, vam nudimo brezplačno testiranje naprave. Naročite brezplačni preizkus tukaj.