Dan žena, 8.3.2022.
Vsem ženskam želimo lep, z ljubeznijo in toplino prežet dan, katerega pomena bi se zavedali vseh 365 dni v letu!

Dan žena so izvorno poznali pod imenom “dan delovnih žena”, danes pa velja za mednarodni praznik žensk, ki ga v približno sto državah praznujejo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk.
Iskrene čestitke vsem damam. 

8. marec je tudi za Optiprint pomemben dan. Predvsem zato, ker delujemo v industriji, kjer pretežno prevladujejo moški zaposleni. Zato še posebno poudarjamo pomembnost žensk, ki prinašajo k razvoju našega podjetja. V Optiprintu imamo zaposlenih kar 30% žensk, ki niso zaposlene zgolj v administrativnih in organizacijskih oddelkih. Optiprintove zaposlene opravljajo tehnična dela, nekatere nudijo tehnično podporo na daljavo, druge  delujejo v proizvodnih procesih.

Dan žena je v Optiprintu namenjen spoštovanju pomembne vloge, ki jo imajo ženske v družbi in gospodarstvu. O pomembnosti raznolikosti in doseganju zadovoljstva na delovnem mestu, spregovorile Optiprintove zaposlene:

»Prepričani smo, da je raznolikost tista, ki nas vodi pri delu. Uravnoteženost med spoloma prispeva k iskanju organizacijskih rešitev, boljši inovativnosti in posledično večji uspešnosti na delovnem mestu.«, je povedala Tamara Buhin, vodja razvoja franšiz v tujini.

»Ne glede na spol in druge kategorije, v katere se ljudje vse prevečkrat radi umeščamo, se je neprecenljivo zavedati svobode pri svojih odločitvah, tako v zasebnem kot v poslovnem svetu.«, Živa Lacko, vodja franšiznega oddelka v Sloveniji.

V Optiprintu praznujemo teden žensk. Zato vsem damam ob dnevu žena poklanjamo posebno ponudbo:

✅ 1-mesečno brezplačno testiranje multifunkcijske naprave
✅ Neskončno barvno kartušo
✅ Dostavo naprave in njeno namestitev z neskončno kartušo
✅ Barvno tiskanje in kopiranje
✅ Neomejeno skeniranje
✅ Skeniranje na mail, Wi-Fi in USB povezavo
✅ Celostno podporo in vključen servis
✅ DARILO: zavoj kakovostnega papirja

 

Izkoristite ponudbo in oddajte povpraševanje na tej povezavi. V okencu za promo kodo vpišite »Dan žena«. O ponudbi se lahko dogovorite z Optiprintovimi prodajnimi svetovalci tudi po telefonu. Pokličite jih na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889. Svoje povpraševanje lahko oddate tudi na elektronski naslov prodaja@optiprint.si.

Ženska lepota se ne odraža na obrazu, ampak v njeni duši. Njena strast je v ljubeči skrbi. In lepota ženske raste z leti.

(Audrey Hepburn)

*Pogoji akcije »Dan žena« so navedeni tukaj.

** Ponudba velja od 7.3.2022 do 11.3.2022 za najem dodatne multifunkcijske naprave.