Alen Osterman, direktor Optiprinta

Alen Osterman, direktor podjetja Optiprint, d.o.o.

Naj vam novo leto prinese novih uspehov in svež zagon.
Srečno in uspešno v letu 2023.

NAGOVOR DIREKTORJA 

Cenjeni uporabniki in poslovni partnerji!

Ob koncu še enega Optiprintovega uspešnega leta bi se vam želel v imenu vseh Optiprintovcev iskreno zahvaliti.

V letu, ki se izteka smo si ponovno prislužili najvišjo, Platinasto bonitetno Odličnost AAA, kar nas uvršča v krog najuspešnejših slovenskih podjetij.

Verjamemo v zeleno, trajnostno in podjetniško naravnano Slovenijo, kar dokazujemo tudi z našim članstvom v SBC, Klubu slovenskih podjetnikov.

Našo zavezanost trajnostnim rešitvam smo še dodatno podkrepili s pridobitvijo ISO certifikata 9001 in 14001, na kar smo še posebej ponosni.

Še nekaj korakov bližje smo prišli magični meji 5.000.000 prihranjenih kartuš, ki s pomočjo naše ekološke rešitve niso končale v naravi ali pa v zbiralnikih nevarnih odpadkov. Prepričani smo, da jo bomo v naslednjem letu že presegli.

Naše poslanstvo ostaja nudenje odlične uporabniške izkušnje, ki temelji na prijaznosti, enostavnosti Optiprintove storitve in trajnosti. Hvala vam, ker nam omogočate, da lahko skupaj naredimo papirno poslovanje bolj trajnostno.

V letu 2022 smo bili uspešni tudi pri pridobivanju spodbud za digitalno transformacijo (P4D ReactEU).

Vse skupaj predstavlja odlično podlago za načrte, ki jih že uresničujemo in ki nam omogočajo, da lahko našim strankam svetujemo in ponudimo prehod na brezpapirno poslovanje, na vseh tistih področjih in delovnih procesih pri katerih je to smiselno.

Vsem vam in vsem ljudem, ki so vam blizu, želim srečno, zdravo in uspešno 2023.

Alen Osterman, direktor