Zaupa nam že več kot 2.500 poslovnih subjektov

Vsakodnevno se povečamo za nekaj novih strank, ki prihajajo iz različnih dejavnostih, iz zasebnega in javnega sektorja. Sodelujemo že z več kot 2.500 pravnimi subjekti v Sloveniji in tujini. Mednje sodijo samozaposleni podjetniki, mala podjetja in velike organizacije, vrtci, šole, fakultete in občine.

Vsem našim partnerjem je skupno to, da so deležni kakovostne in strokovne rešitve na področju tiskanja, ki jim je nepredstavljivo zmanjšala stroške in skrbi, povezane s tiskalniki, obenem pa prihranila čas ter jim olajšala poslovanje.

Izbrane reference

KD group Collegium Gospodatska zbornica Slovenije Hranilnica lon Kibuba Kirurški senatorij T2 Morela okulisti Proteini Radgonske Gorice vizija Šole in vrtci

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

 

Bistveno ceneje kot katera koli druga rešitev. S storitvijo smo izjemno zadovoljni. Če rabimo kakšno pomoč, jo vedno takoj dobimo.

Ravnateljica Irena Upelj, Vrtec Otona Župančiča

Odkar imamo na šoli tiskalnik Optiprint, se je učiteljem spremenil svet. Otrokom pa tudi!

Ravnateljica Darja Delač Felda, Osnovna šola Ob Rinži Kočevje

Ves čas zares korekten odnos, sodelovanje je dejansko prijetno. Manj zapravimo, obenem pa lahko vse, kar želimo, natisnemo v barvah.

Zaposleni v podjetju Vizija računovodstvo, d. d.

Marca 2010 smo z željo po znižanju stroškov tiskanja stopili v kontakt s podjetjem Optiprint. Glavna sprememba ob vpeljavi Optiprint najema je bistveno znižanje stroškov, hkrati pa lahko strankam posredujemo všečno, barvno dokumentacijo, in to ceneje kot prej, ko je bila ta vsa črno-bela. Glavni razlog za začetek sodelovanja je torej izjemno ugoden barvni izpis. V času sodelovanja so se izkazali z izjemno odzivnostjo pri odpravi napak. Zaradi dobrega sodelovanja z njihovimi napravami postopoma opremljamo tudi delovna mesta, kjer so bili prej naši lastni tiskalniki ali pa so bili v najemu tiskalniki z visoko najemnino.

Vodja oddelka za naročniška razmerja, T2, d. o. o.

Najem barvnih tiskalnikov
in multifunkcijskih naprav

Brezskrbno
barvno tiskanje

Ekološka rešitev
za vsako pisarno

Odzivna in
učinkovita podpora